נסיגת עצם בין שיניים 16 ו17

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/01/2019 | 08:50 | מאת: אמיר

שלום עקב טיפול אורתודונטי כושל וזיהום שיצר חוט שנגע במשך כחודש וחצי בחניכיים בין שיניים 16 ו17 נוצרה לי נסיגת עצם בין 2 השיניים ובגלל שהחניכיים שם נעלמו ושקעו נוצר מרווח גדול בין 2 השיניים. בצילומים ניתן לראות נסיגת עצם התחלתית אך כל כמה זמן נוצרת לי שם רגישות מחדש .. האם הבעיה הזו תוכל להתרפא משל עצמה או שהמצב הזה עלול להחמיר ובסוף אאבד שיניים בגלל מה שקרה?

יש להתייעץ עם רופא חניכיים שיבדוק , יצלם ויחווה דיעה האם זה בר תיקון ומה סיכויי החמרה בעתיד

מנהל פורום רפואת שיניים