דלקת בשיניים בהריון מתחיל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/12/2018 | 11:13 | מאת: בת 27

הי אני בהריון בשליש הראשון (שבוע 9) ויש לי דלקת בחניכיים שממש מציקה לי האם מותר להשתמש במשחת טיגל של התינוקות בהריון? האם מותר לגרגר מעט אלכהול באזור הכואב או שזה עלול להזיק לעובר המעט אלכהול הזה ? האם בלי לבלוע האלכהול מגיע בכלל לעובר? בנוסף יש לי כנרראה טיפול שורש לעשות אבל האם זה בסדר לעשות צילום וטיפול כזה בתחילת הריון?

מותר להשתמש בטיגל אלכוהול מאד לא מומלץ לשימוש בחלל הפה גם בלי הריון מומחה לטיפולי שורש יכול לבצע את הטיפול גם ללא צילום

מנהל פורום רפואת שיניים