שאלה..........................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/11/2018 | 06:36 | מאת: מיכל

בוקר טוב האם יכול להיות שבגלל שיש הרבה אבן בשיניים רופא שיניים לא ראה חורים

לפעמים האבן מסתירה חורים

30/11/2018 | 09:26 | מאת: מיכל

אם הלכתי לרופא שיניים בגלל כאבים בפה והוא אמר שהבעיה היחידה זה הרבה אבן והכל בסדר. הבדיקה כללה צילומים. עשיתי שיננית והכאבים עדיין ישנם ועברו שבועיים מהשיננית. האם לחזור לרופא? זה כאבים שאני יכולה לחיות איתם אבל אני יודעת שהם לא אמורים להיות... ואני לא רוצה להשמע שאני מחפשת בעיות בשיניים..

יכול להיות שיש רגישות לקור ולמתוק בגלל נסיגת חניכיים שמקורה בכך שהלכת הרבה זמן עם אבן שן לא היה מזיק ללכת לרופא אחר לחוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים