מה הסיכוי שהכל בסדר בפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/11/2018 | 23:31 | מאת: ס

שלום שאלה מוזרה אבל חשובה עבורי מאוד! שלוש שנים עברו מהטיפול שיניים האחרון (טיפול שורש אם משנה). לפני שלוש שנים הפה שלי היה בריא ומטופל. לצערי, אני מודעת לזה- ההיגיינה האורלית אצלי על הפרצוף. מצחצחת שיניים רק חמישה בקרים בשבוע (לפני שיוצאת לעבודה) וגם לא עשיתי שיננית מאז... התחילו לי כאבים לא חזקים שמטיילים בפה ועוברים ממקום למקום... האם יש סיכוי שהכל בסדר אצלי בפה או שבטוח יש לי משהו בעקבות מה שתיארתי? מה יותר הגיוני- יש או אין בעיות? תודה! התשובה ממש תעזור לי ואני מודעת לזה שזה בגדר "ניחוש" (אבל מושכל ועם נסיון). תודה!!

27/11/2018 | 23:32 | מאת: ס

מדגישה שהכאבים לא חזקים בכלל... הם לא תמיד והם לא במקום ספציפי

הפה זקוק לתחזוקה שוטפת אם שלוש שנים לא נבדקת, ויש כאבים בפה, סביר להניח שיש בעיה כל שהיא

מנהל פורום רפואת שיניים