כתם לבן בצילום חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/11/2018 | 02:58 | מאת: מיכאלה

שלום, אני מתגוררת כרגע בארה"ב והלכתי לרופאת שיניים בעקבות כאבים שיש לי בצד הימני של הפנים שחשדו שאולי זה נובע מהשיניים. יש לי דלקת חניכיים כבר כמה שנים שנשארת די יציבה אצל הרופאה אמרה שהכל נראה תקין, עשתה לי צילום מלא של השיניים ורציתי לדעת - בצילום הופיע כתם לבן מתחת לשורש של השן במרחק כמה סנטימטרים ממנה הרופאה לא ידעה במה מדובר ובדקה האם השן שלי רקובה (?) שאולי זה יסביר . הכתם לא הופיע על השן עצמה או השורש שלה אלא ממש בחניכיים התחתונות של התצלום. מן עיגול לבן בוהק שאלתי היא, האם ידוע מה זה יכול להיות ?

כתם לבן פרושו כנראה התעבות עצם. יש להתיעץ עם מומחה לרפואת הפה או מומחה לרנטגנולוגיה של הלסתות

מנהל פורום רפואת שיניים