תחושת זרמים בין השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/11/2018 | 21:20 | מאת: יוסי

שלום דוקטור, לאחר ליטוש/השחזה של כמה סתימות ישנות, יש תחושה של זרמים בין השיניים, תחושה של דקירות פתאומיות וכאבים פתאומים. זה בא והולך. הליטוש נעשה לפנייותר מחודש. לפי צילומים, אין חור חדשים בשיניים אלו. א. האם יש לזה הסבר? ב. הרופא המטפל הזכיר אפקט גלווני, אך לטענתו, זה מאוד נדיר. עד כמה זה נדיר? מה הטיפול? והאם יש סיכונים בטיפול? ג. איזה רופא מבצע תיקון לאפקט זה? תודה רבה, יוסי

21/11/2018 | 21:31 | מאת: יוסי

קראתי שיש מכשיר שיכול למדוד את הזרמים (ריטה מטר?) האם ידוע לך היכן ניתן לבצע את המדידה הזו?

אין לי ידע או מידע בנושא הנ"ל

מנהל פורום רפואת שיניים