הלבנת שיניים שנכשלה..

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/11/2018 | 01:11 | מאת: אורית 32

שלום רב , החלטתי לעשות הלבנת שיניים. הלכתי לרופא שיניים שהתאים לי פלטות לפי המידות שלי וצייד אותי במזרקים של קרבומיד פראוקסיד 20 אחוז. לפי ההנחיות שקיבלתי , התחלתי את ההלבנה הביתית על השיניים התחתונות בלבד . כל ערב הרכבתי ל3-4 שעות את הפלטה עם החומר על השיניים התחתונות .ההלבנה הייתה אמורה להמשך שבועיים. אולם , היום לאחר 12 ימי טיפול, איני רואה שום הבדל בצבע השיניים התחתונות (בהשוואה לשיניים העליונות ובכלל). התאכזבתי מאוד ואני תוהה מה יכול לגרום למצב הזה שהשיניים לא הולבנו בתהליך?? האם עליי לבקש חומר בריכוז יותר גבוה? ואם כן - וכמה זמן ניתן להמשיך בתהליך של ההלבנה הביתית? אודה לעזרתך בנושא..

17/11/2018 | 01:34 | מאת: אורית 32

דרך אגב , החומר הוא של חברת opalescece

ערכת ההלבנה של אופלשנס מצויינת ולרוב נותנת תוצאות טובות ומשביעות רצון נסי עוד שבוע וראי אם יש שינוי

17/11/2018 | 08:57 | מאת: אורית

יש מקרים שזה לא עובד?

מנהל פורום רפואת שיניים