כאבים בשן האם זה דחוף לטפל?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/11/2018 | 00:14 | מאת: יעל

שלום, יש לי כאבים בצד שמאל של הפה לא ברור לי מאיזה שן, ואולי זאת דלקת חניכיים. התור הכי קרוב שנתנו לי לבדיקת רופא הוא עוד חודש. הכאב הוא לא חזק ואני יכולה להסתדר עם זה במשך חודש. השאלה היא: האם יכול לגרם נזק בדברים מסויימים אם לא מטפלים מהר? למשל אם צריך טיפול שורש או סתימה? תודה

אחד הפקטורים בבחירת מרפאת שיניים היא הזמינות. תור בעוד חודש? ומה היית עושה אם זה יהפך לכואב יותר? תמשיכי להמתין עוד שבועות עם הכאבים? אני משער שיש חור עמוק בשן שיכול להפוך לטיפול שורש.

מנהל פורום רפואת שיניים