נפיחות פתאומית בשפה תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/11/2018 | 10:21 | מאת: מירב

בוקר טוב ד"ר נוימן היקר, אנא עזרתך: אני קמתי הבוקר והכל היה רגיל ובריא, ברגע אחד אני מרגישה הרדמות באזור מסויים בשפה התחתונה (רק בצד ימין) וגם באותו מקום השפה התנפחה, זו תופעה שלעולם לא היתה לי, אני גם לא רואה במבט על השפה פצע או שינוי במרקם. מה עושים עם זה? אני ממש חוששת. יש לציין שאיני מעשנת. אודה מאד לתשובתך.

יתכן ונדבקת בהרפס?

08/11/2018 | 12:09 | מאת: מירב

ד"ר, תודה על תגובתך. אין לי שום סימן של שלפוחיות של הרפס, זה כמו נפיחות משום מקום. אני גם לא יכולה לקשר מאיפה קיבלתי פתאום הרפס. האם יש תכשיר שניתן למרוח באזור (פולידין למשל)? האם כדאי ללכת לבדיקה של רופא / רופא שיניים או להמתין כמה ימים? תודה רבה!

אם מחר עדיין זה נפוח אז רצוי ללכת לרופא השיניים שלך לבדיקה

מנהל פורום רפואת שיניים