רגישות בשן לאחר סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/11/2018 | 14:21 | מאת: איילת

שלום כשאני לועסת מזון קשה אני מרגישה כאב בשן שבה בוצעה סתימה, ובנוסף ישנה רגישות קלה לקור, שלא זכורה לי מלפני הסתימה. הרופא בדק אותי בשנית וטען שהכל תקין מבחינת גובה הסתימה, ושעלי להמשיך ולהמתין עד שהרגישות בלעיסת מזון קשה וכן הרגישות לקור יחלפו מעצמן. הרגישות אכן פוחתת עם הזמן, אבל עברו כבר כ 4 חודשים ועדיין קיימת רגישות מועטה. אציין שהרגישות אינה מפריעה לתפקוד התקין. האם זהו פרק זמן הגיוני? האם הרגישות עשוייה להצביעה על בעיה שיש לטפל בה או שזוהי תופעה מוכרת ומומלץ לתת לזמן לעשות את שלו תוך הנחה שהרגישות פשוט תחלוף? תודה מראש

לעיתים שן נשארת רגישה הרבה זמן לאחר הטיפול בהנחה שאין בשן סדק ושהגובה תקין, יניתן רק להמתין זמן נוסף ולקוות שהמצב ישתפר

מנהל פורום רפואת שיניים