תותבות מכאיבות בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2018 | 23:50 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני כשבוע הורכבו לי שיניים תותבות חלקיות, אשר נאחזות על שיניים קדמיות בחיבור מתכתי. יש לציין כי אין לי עצם ולכן הייתי חייבת תותבות.כמו כן אני סובלת מאוסטאופורוזיס ומטופלת בפרוליה. לצערי, אני מרגישה כאבים עזים בעיקר בלעיסה ולא רק של דברים קשים. הכאב בלתי נסבל ואני מסירה את השיניים. הטכנאי ניסה לתקן , אולם ללא תוצאות משמעותיות. מה מקור הכאב? יש לציין כי לא רואים סימני דלקת ולא רואים שאריות שיניים בלסת . אשמח לתגובתך המהירה. שא ברכה!

האם הכאב הוא בשיניים הקיימות שלך, שלך, שאליהן מתחברת התותבת? או שהכאב הוא באזור המחוסר שיניים

מנהל פורום רפואת שיניים