שתל בשיניים מצד ימין לסת תחתונה דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/10/2018 | 01:22 | מאת: אנונימוס

היי אני צריכה לעשות שתל בלסת תחתונה בשן האח לפני אחרונה מצד ימין אני סטודנטית והעלות יקרה אם אני דוחה את עניין השתל זה מסכן את השיניים? שהם יתעקמו? כי השיניים ישרות ולא רוצה שללילה יקרה להם משהו אני כן אעשה אך לא כרגע זה יקר אשמח למענה

תיתכן תזוזת שיניים: השן האחרונה עלולה לנטות קדימה, והשן שמעל הרווח עלולה לנסות ולבקוע אל תוך הרווח

28/10/2018 | 09:26 | מאת: אנונימוס

זאת אומרת שתזוזת השיניים יכולה להופיע רק מהשן האחרונה והעליונה? ויש תקופת זמן מקסימלית שניתן להיות ללא השן שלא תהיה תזוזה?

לא ניתן לחזות את הדינמיקה של התזוזה

מנהל פורום רפואת שיניים