נסיגה חניכיים אשמח לכל תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/10/2018 | 08:31 | מאת: מאיר

עקרתי את השניים האחרונות שהיו לי בפה יש לי פלטות הרופא עשה השלמה לפלטות של השניים החסרות עבר ארבע חודשים ולא מצליח לאכול נורמלי לאחר כמה פניות נאמר לי שיש לך נסיגה גדולה בחניכים עליך לעשות פלטות חדשות העם זה נכון המצב שנקליתי יש לציין שהפלטות הישנות שיש לי אותם היום מאותו רופא אני עובד עצות למרות שהסכמתי לעשות פלטות חדשות אני משום מה רואה כשל בטיפול שלי אשמח לעצה תודה מראש מאיר קרסיטה

לאחר עקירת השיניים האחרונות בהחלט יכול להיות שהתותבת התחתונה תהיה לא יציבה. צריך לקוות שבתותבות החדשות המצב ישתפר

23/10/2018 | 19:32 | מאת: מאיר

תשובה לא מספקת אז למה הרופא עשה לי השלמה לתותבת הרי הוא רואה שיש לי נסיגה בחניכים מה רצה לעשות עוד כסף על חשבוני ורק לאחר שנואשתי נאמר לי שצריך חדשות אני מרגיש שסחט אותי ובאמת לא מעניין אותי הכסף כמו היושר של הרופא לחן מרגיש מנוצל

מנהל פורום רפואת שיניים