כאב בשן מדקירה - חור קטן?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/10/2018 | 13:44 | מאת: פ

שלום, יש לי סתימה ישנה באיזו שן. הרופא טען שיש בה חור עמוק ורצה לעשות טיפול שורש. אני חששתי והרופא עשה לי במקום זה עוד סתימה ליד. לפני כמה זמן התחילו לי כאבים שבאים והולכים מכיוון השן הזאת. הרופא שלח אותי למומחה לטיפולי שורש שטען שאין צורך בטיפול שורש עד שיכאב מאוד. הייתי אצל השיננית והיא נגעה לי בשן באזור מסויים והרגשתי דקירה כמו של חור. ייתכן שהרופא לא אטם את החור כמו שצריך? המומחה טוען שזאת סתם רגישות אבל אני הרגשתי דקירה בשן. איך אפשר לגלות אם זה חור קטן? או מה זה בדיוק? האם יש משחות או חומרי שיניים שיכולים לאטום את זה בגישה שמרנית בלי לחפור? האם יש צילום שמראה את זה? תודה

לעיתים מקור הכאב הוא לא בחור אלאברגישות בצוואר השן כתוצאה מנסיגת חניכיים. יש לנסות להשתמש במשחת שיניים לשיניים רגישות כגון Colgate pro relief או sensodyne rapid relief

מנהל פורום רפואת שיניים