האם כאבי אוזניים יכולים להקרין לשיניים ילגרום לכאב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/10/2018 | 18:30 | מאת: גילה אלפי

שלום מזה כחצי שנה אני מרגישה סוג של כאב בשינים .הלכתי לרופא שיניים מס פעמים מאיר ובכל פעם הוא בודק ואומר שמלבד רגישות בחניכיים אין לי חורים בשן ואין צורך בשום טיפול מבחינתו. במקביל יש לי כאב עמום באוזן שהמתגבר בימים האחרונים ומה שקורה זה שהאוזן והשינים באותו הצד ממד כואבים. רציתי לדעת אם יש קשר?מציינת גם שעשיתי טיפול בתרופת סבתא חיממתי שמן ודום וסמתי עם צמר גפן באוזן והאמת שאני מרגיסה דצת הקלה.

לפעמים כאב שיניים מקרין לאוזן. לפעמים כאב במפרק הלסת דומה לכאב אוזניים לכי לרופא אף אוזן וגרון להיבדק

מנהל פורום רפואת שיניים