השיניים/הלסת ירדה כתוצאה מתיקון סגר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/10/2018 | 10:29 | מאת: ש

שלום, היו לי שתי שיניים אחרונות בצד אחד שהתנגשו זו בזו והרופא השחיז לי אותם מעט כדי שיסגרו. אבל אז בצד השני זה לא נסגר טוב והרופא שייף גם את השיניים האחרונות שם. העניין הוא שעכשיו כל הלסת שלי ירדה כלפי מטה, השיניים העליונות שלי ירדו כלפי מטה ועכשיו שיניים שבאמצע נתקעות לי וגם השיניים הקדמיות ירדו לי כלפי מטה וזה מפריע לי בדיבור ובאכילה וגם בסגירת הפה מציק לי שהשיניים הקדמיות ירדו מאוד על השיניים שמתחת. הכל ירד למטה (אני גם חושש מחריקת שיניים בגלל זה). מצטער שהגעתי לזה מלכתחילה כי לפני זה הסגירה בצד השני היתה נוחה ועכשיו הכל ירד למטה. (בא לי שיגביהו לי בחזרה את השיניים האחרונות כדי שכל הלסת תעלה קצת). אני מפחד מעוד התעסקויות שלא יזיקו יותר אבל זה מצב שלא נוח. מה אפשר לעשות? תודה

ניתן לבצע הרמת מנשך מבוקרת. רצוי לבצע אצל מומחה לשיקום הפה

11/10/2018 | 10:42 | מאת: ש

מה זה אומר הרמת מנשך מבוקרת? שלא יהרוס לי עוד שיניים, כל התעסקות כבר מפחידה אותי מנזק נוסף. לפני שבועיים עשו לי את הסגר. בנוסף יש לי עוד טיפולים לעשות ועקרו לי שן, האם יכולות להיות עוד תזוזות בשיניים? האם כדאי להתעסק עם זה עכשיו או לנסות להתרגל לזה למרות שזה לא נוח? מי שעשה לי את זה מומחה לשיקום פה. לא יודע אם יסכים להגביה אחרי שהוריד. אני מרגיש שזה מסתבך לי. רוצה לתקן אבל כבר מפחד. תודה

מנהל פורום רפואת שיניים