רגישות בשן בעקבות שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/10/2018 | 17:50 | מאת: קרן

שלום, לפני 7 חודשים הייתי בטיפול אצל שיננית שלדעתי "חפרה" לי יותר מדי בשיניים והכאיבה לי. לאחר מכן הופיעה אצלי רגישות וכאב בשן שמאלית עליונה, רגישות וכאב שלא עברו עד היום!! רופא שיניים המליץ לי לעבור למשחת שיניים סנסודיין. בעקבות המקרה אני תוהה אם להמשיך ללכת לטיפול אצל שיננית. זה נראה לי יותר נזק מתועלת. יש לי עכשיו גם נסיגת חניכיים ואני פוחדת שזה יחמיר לי את הנסיגה (אני בת 40) מה דעתך ?

טיפול אצל שיננית חיוני לשמירה על בריאות הפה והשיניים נסי לעבור לטיפולה של שיננית אחרת

מנהל פורום רפואת שיניים