מספר פעמים של סיטי לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/10/2018 | 13:10 | מאת: יעל

שלום וברכה ..עשיתי לפני כמה שנים טיפול אפיסקטומי ל3 שיניים אצל מומחה לטיפולי שורש.כל פעם שיש כאב באיזור אני נשלח לעשות סיטי של ה3 שיניים בגלל שקשה מאד ברנטגן לקראות את מצב העצם..יצא לי ב5 שנים האחרונות לעשות 4 פעמים סיטי לאיזור האם זה מסוכן מדיי רמת הקרינה?

ככלל אנחנו משתדלים להמעיט בקרינה, אבל כשצריך הדמיה לצורך טיפול אז אין ברירה. אינני חושב שיש לך מקום לדאגה

10/10/2018 | 15:44 | מאת: יעל

תודה על התשובה המהירה..האם זה נכון שסיטי שיניים הוא באמת הרבה פחות מסיטי רגיל או שרק מנסים להרגיע אותי?יחסית לצילום שיניים רגיל כמה העוצמת קרינה יותר גבוהה?תודה מראש

זה בהחלט פחות מסיטי רגיל

מנהל פורום רפואת שיניים