שיוף/ השחזת סתימות/שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/10/2018 | 10:13 | מאת: א

שלום, השחיזו לי כמה שיניים/סתימות בגלל שנתקעו לי שתי שיניים זו בזו. הרופא אמר שזה היה מזערי. עם זאת, מאז אני מרגיש רגישות בפה כמו שמכניסים נייר כסף לפה. זה ברמת כאב שאני לוקח לפעמים משככי כאבים. בנוסף יש לי עדיין שיניים/סתימות שנתקעות זו בזו אבל אני חושש להגיד שמא תהיה לי עוד רגישות. מה הסיבה לכאב?

08/10/2018 | 10:17 | מאת: א

בהמשך לשאלתי, האם אפשר להקל על הכאב? מה ניתן לעשות?

יתכן ויש חשיפה של דנטין כתוצאה מהשיוף ניתן להעזר במשחות שיניים יעודיות למקרים שכאלה כגון: COLGATE PRO RELIEF או SENSODYNE DUAL CARE

08/10/2018 | 11:29 | מאת: א

מה זה אומר חשיפה של דנטין? זה יכול לגרום חלילה לבעיות בהמשך?

תלוי כמה שייפו

מנהל פורום רפואת שיניים