4 עקירות שיניי בינה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/10/2018 | 14:52 | מאת: שני בן משה

אני אמורה לעקור 4 שיניי בינה..2 תחתונות עם חורים גדולים עמוקים .. עקירות כירוגיות. ועוד 2 עליוניות עקירות רגילות ..יש חורים קטנים ועדיף להיפטר מהן. בבית חולים אמרו לי לעקור את 2 למעלה ואז לבוא אליהם. השאלה האם אפשר לעקור באותו יום למעלה רגילה ולמטה כירוגית? זה משהו שעושים? אני מעדיפה ככה פחות סבל . פעם אחת כל צד במקום 4.

זה בהחלט מקובל לעשות בכל פעם צד אחד. כלומר עליונה ותחתונה צד ימין, ואחכ עליונה ותחתונה צד שמאל

מנהל פורום רפואת שיניים