שתלת עצם כשנה לאחר עקירות שיניים בכל הפה + שאלה בנושא שתלי אלמוגים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/10/2018 | 09:18 | מאת: דודי

המון תודה על המענה. אוקיי אז לגבי השתלים כנראה שאבחר בזירקוניה, אך האם היא כדאית בהשוואה לטיטניום? כמו כן האם העלות גבוהה בהרבה? בנוגע להשתלת עצם טוען דר' גדבאן בכתבה כי ניתן לבצע זאת מאלמוגים , אם זה נכון, האם זה כדאי על פני עצם מין החי? כמו כן טוען דר' גדבאן כי "קבוצה ישראלית של רופאי שיניים פיתחה שיטה מהפכנית שהופכת תוך 15 דקות שיניים עקורות לתחליף עצם שמוחזר למקום עקירת השן". אך מה שלא הבנתי מדבריו זה, אם מדובר בשיניים שנעקרו וכבר מיד לאחר העקירה נטחנו ונשתלו בתור עצם, או שמדובר גם בשיניים ישנות "מתות"שעדיין ניתן "להחיותם" ולהשתילם בתור עצם. אודה מאוד להבהרה בנושא למרות שהבנתי מדבריך הקודמים כי הדבר לא ניתן. https://bit.ly/2xO5aHk

אני מעדיף שתל טיטאניום לגבי היתר כדאי שתיפגש איתו והוא יסביר לך את השיטה

מנהל פורום רפואת שיניים