כאבים חזקים בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/09/2018 | 10:16 | מאת: מישהי

שלום, שבוע עם כאבים ממש חזקים בשן. פניתי לרופא משפחה אתמול בבוקר והוא אמר שאני חייבת ללכת לרופא שיניים כי יש לי אבסס ולנקז. הוא הביא לי אנטיביוטיקה אמוקסיקלב. האם אנטיביוטיקה יכולה זמנית להחליף את הניקוז או שחייב רופא שיניים? מה יכול לקרות אם לא אלך- חוץ מבעיות נוספות בשיניים?

היות ואני לא מכיר את המצב אני לא יודע האם האנטיביוטיקה תטפל במצב או שבכל מקרה יש צורך לנקז. מה שבטוח זה שיש לפנות בהקדם לטיפול שיניים לפני שכל הפנים מתנפחות

29/09/2018 | 20:35 | מאת: מישהי

עברו לי הכאבים החזקים... נשאר רק הרגשה של מגרד...

מנהל פורום רפואת שיניים