משחת שיניים לשיניים רגישות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/09/2018 | 10:02 | מאת: שירה

האם יש הבדל בין משחת השיניים קולגיט פרו רילייף , לבין משחות שיניים סנסודיין במה שעוזרות למי שיש שיניים רגישות , יש איזה הבדל במרכיבים שעדיף אחת על השניה. ודבר שני החומר המקציף SLS הוא חשוב לפה או אפילו לא בריא ראיתי מחקרים סותרים עליו לפה ולפה , ושהפה מקציף גם יש קושי בנשימה וצריכה הפסקות בין רבע לרבע פה.

שתי המשחות מכילות מרכיבים שונים ופועלות בדרכים שונות. על כן יש לנסות ולראות מה אפקטיבי לגביך. לגבי ה SLS הדעות חלוקות.

22/09/2018 | 18:19 | מאת: שירה

בגלל שאלתי כי משחה אחת מכילה Sls והשנייה לא. רציתי לדעת האם כדאי להעדיף לא מבחינה בריאותית ?

22/09/2018 | 20:15 | מאת: שירה

וגם עוד דבר הסנסודין ללא sls הטעם פחות טוב שאלה חוץ מההקצפה הsls נותן גם טעם ?

הSLS לא נותן טעם

מנהל פורום רפואת שיניים