מברשת חשמלית במצב sensitive

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/09/2018 | 21:15 | מאת: רועי

אני מתכנן לרכוש מברשת חשמלית, ורציתי לשאול האם צחצוח במצב sensitive הינו מומלץ? וגם, האם מצב זה עדיף על המצב הרגיל?

זה מצב של צחצוח עדין ויעיל נסה קצת בסנסיטיב וקצת ורגיל וראה מה יותר מתאים לך אישית

22/09/2018 | 19:11 | מאת: רועי

תודה על התגובה. רק עניין אחד: נניח שסנסיטיב יותר מתאים לי אישית - האם צחצוח במצב זה מנקה מספיק טוב את השיניים, וזה מספיק טוב בשביל להשתמש בו באופן קבוע? (פשוט תוהה אם מצב זה נועד רק לתקופה זמנית עקב בעיות חניכיים או משהו כזה)

אין שום בעיה לצחצח שיניים במצב סנסיטיב ובכל מקרה צחצוח נכון צריך לארוך לפחות שתי דקות

מנהל פורום רפואת שיניים