איך אפשר יהיה לקחת מידות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/09/2018 | 20:47 | מאת: שרונה

אני אמורה להתחיל מדידות לכתרים 2 שאלות מהו שלב של השימוש בחוטים למדידות למה הוא נועד ומה הוא עושה שלא מסתפקים רק בכף המדידה. דבר שני יש לי רפלקס הקאה מאוד מוגבר האם יש משהוא שניתן להקל פוחדת שלא יהיה מסוגלת להחזיק את הכף בפה והאם יש גם פה יש אולי סוגים של כפות או אפילו גדלים שיכולים לעזור אבל גם שיהיה מדויק ככל שניתן לאור המצב הזה?

החוטים נועדו לאפשר לקיחת מידה מדוייקת יותר יש כפות בגדלים שונים והרופא יתאים את הכף לגודל הפה שלך (במקום לכתוב כל פעם שם אחר, לא יותר פשוט להשתמש באותו השם?????????????????????????????????)

18/09/2018 | 13:45 | מאת: שרונה

לא מבינה מה אתה רוצה יש לך בעיה כנראה לא אתייחס.

מנהל פורום רפואת שיניים