סתימה לילדה בת שנתיים וחצי.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/08/2018 | 14:52 | מאת: אבי

היי. אנחנו מתגוררים באנגליה בחודשים האחרונים. הילדה התלוננה אתמול על כאב שיניים והיום היינו במרפאה. הרופאה אמרה שיש לה חור ממש ממש קטן וסתמה אותו עם חומר ששמה על האצבע ולחצה על החור.ללא שום ניקוי, ואפילו צחצוח. האם לא צריך לנקות עששת לפני שעושים סתימה? האם העששת לא מתפתחת מתחת לסתימה ועשויה לחדור למוך השן? האם זה הליך מקובל? אשמח לתשובות.

פעם ראשונה שאני שומע על שיטת טיפול שכזאת בדכ מרדימים את המקום, מנקים את העששת ולאחר מכן סותמים מתי אתם חוזרים או מגיעים לארץ?

24/08/2018 | 13:20 | מאת: אבי

תודה על התשובה. אנחנו לא מתכננים לחזור לארץ בזמן הקרוב, אך בעקבות תשובתך נלך למרפאת שיניים נוספת ע"מ לקבל חוות דעת וטיפול נאות. תודה.

מנהל פורום רפואת שיניים