שיקום לסת עליונההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/08/2018 | 12:07 | מאת: דוד יוסף

לפי צילומי הסיטי , אמר לי הרופא שניתן לעשות שמונה שתלים בלסת העליונה ושתי שיניים מרחפות (כלומר ללא שתלים מתחתיהם)עלמנת לחסוך בהרמת סינוס! מה הסיכויים לטיפול כזה?נראה לי קצת הזוי שבאיזור הלעיסה יש שתי שיניים מרחפות! תודה

זאת שיטת טיפול מקובלת גם על שתלים וגם על שיניים טבעיות

21/08/2018 | 22:03 | מאת: דוד יוסף

כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי,,,מדובר ברצף של 8 שתלים בלסת העליונה ובאיזור הסינוס שניים ללא תמיכה כלל! כלומר כל שמונת השתלים לפני השניים שללא תמיכה!אמחיש בציור \\\\\\\\ -- קו נטוי שתל קו אופקי שיניים באוויר

מנהל פורום רפואת שיניים