דלקת בשורש מתחת לכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/08/2018 | 08:55 | מאת: יעל

שלום, מזה קרוב לשבוע סובלת מכאבים עזים שמקורם בדלקת מתחת לכתר בשן טוחנת. לא יכולה לעבור יום בלי משככי כאבים. בהתחלה קיבלתי מוקסיפן 500 ולאחר שלא היה שינוי הוחלף ב אוגמנטין 875מג. כבר לקחתי 5 כדורים ביומיים וחצי ועדיין יש כאבים חזקים שמגיעים עד האוזן. מהעושים? איך מקלים על הכאב הזה? האם האנטיביוטיקה עובדת בכלל?

יש לשלב עם האנטיביוטיקה שאת לוקחת גם כדורי ADVIL. מה תוכנית הטיפול בשן הזאת? האנטיביוטיקה היא רק חלק מהטיפול

מנהל פורום רפואת שיניים