טיפול אצל שיננית- איך יודעים שבוצע כהלכה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/08/2018 | 17:54 | מאת: יעל

שלום ד"ר, יש לי פחד מביקור אצל שיננית עקב התנסות לא נעימה בעבר. אך עברתי טיפול נוסף אחרי הרבה שנים שסרבתי והכל הלך קשורה נדמה לי שהטיפול לקח 40 דקות או שעה. כעת חזרתי אחרי שנה לעשות שוב ונראה על פניו שהטיפול לקח 20 דקות אצל שיננית אחרת מהקופה. איך אוכל לדעת כמה זמן אמור לקחת טיפול? ואם הורידו לי את כל האבנית מהשיניים? לשינניות יש איבזר מתכתי שהן מעבירות בין 2 השיניים להוציא לכלכוך האם לא אמורים לעבור איתו שן שן? האם הוא מיועד רק לשיניים הקדמיות? שאלה נוספת: אחרי טיפול האם החניכיים אמורות להיות ממש למטה ולחשוף את השן? פעם בוצע לי טיפול כזה שאגב כאב לי אח"כ מאוד ופעמים האחרות ממש לא. אשמח להבהרות והאם כדאי שיננית פרטית או דרך הקופה?

טיפול אצל שיננית אמור לקחת כ 30 דקות היא אמורה לעבור על כל השיניים ולא רק על הקידמיות

מנהל פורום רפואת שיניים