טיפול שורש קרוב לעצב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/08/2018 | 16:17 | מאת: מאי

לפני שנה המליצו לי לא לעשות טיפול שורש כי זה היה אזור שקרוב לעצב ועכשיו בגלל דלקת באזור כנראה שאני יעשה טיפול שורש אז אני נורא מפחדת מכאבים שאני לא יודעת אם זה יהיה כאבי תופת ואם אפשר לסמוך על הרופא שניים בכלל.אני יגיד לו שבעבר הציעו לי לא לעשות טיפול שורש בשן הזו אבל אני פשוט מפחדת מדבר בלתי הפיך. ויש סיכוי שכאבים בשן תגרום לכאבים באוזן ,וכאבי ראש וחולשה ? ויש לי חומציות ממש בתוך הפה שאני לא יודעת איך להיפתר ממנה .

אין שום קשר בין טיפול שורש לבין קירבה לעצב טיפול שורש נעשה בהרדמה מקומית ואינו כואב כלל חומציות אינה קשורה לכך וגם יתר התופעות לא קשורות

מנהל פורום רפואת שיניים