ציפוי קופוזיט על השיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/08/2018 | 15:52 | מאת: טל

הרופא עשה ללא הסכמתי ציפוי לשן מסתימה סגרנו רק על החלפת סתימה.. כרגע הוא אומר שהוא לא השחיז מהשן מעל השן רק הדביק את החומר ( כמו שמדבקים לקוביות) אך כל השלמות הגדולות שהייה לי בשינים של סתימות בעבר הם בצורת חורים כמו תיאור של גבינת צהובה הוא אמר שצריך רופא ממש מומחה ואפשר לעשות השלמה.. האם ניתן להשיב לאחור את הנעשה? לא הבנתי איך הסתימות בצורות חורים מה מכסה אותם הכיסוי?האם זה לקחת סיכון להוציא את הציפוים?

בלי לראות את הפה אי אפשר להבין מה נעשה ומה אפשר לעשות ואם יש סיכול בהחלפת השיחזור

מנהל פורום רפואת שיניים