כאב לאחר החלפת סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/08/2018 | 11:34 | מאת: אביבית

שלום לפני כשבוע רופא השיניים החליף לי סתימה ישנה בחדשה. מדובר על שן בצדו הימני של הלסת העליונה, בערך במרכז בין השן הקדמית ביותר לבין שן הבינה. מאז כאשר אני לועסת מזון קשה (למשל שקדים, או ביסלי) אני מרגישה כאב בשן הזאת. אציין שהכאב אינו חמור, אך לאחר לעיסה כזאת שמובילה לכאב האזור נשאר רגיש לפרק זמן נוסף. אין כאב נוסף כלשהו מלבד זה שקורה בעת הלעיסה. קבעתי תור נוסף על מנת להבדק ולטפל, אך מאילוצים שונים זה יקרה רק בעוד קצת יותר משבוע. האם המצב עלול להחמיר בגלל פרק הזמן עד שאגיע לבדיקה? מה יכולה להיות הסיבה לכאב? האם יש טיפול ביתי שרצוי לעשות עד לבדיקה? תודה.

יתכן והסתימה גבוהה מידי יש להימנע מאכילת מזון קשה עד לבדיקה על ידי הרופא שלך

מנהל פורום רפואת שיניים