סתימה קדמית שקיפות בשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/08/2018 | 18:57 | מאת: טל

עשיתי סתימות קדמיות בשתי השיניים לא הייה חורים ועששת הייה טיפה שבר קצת אך לאחר הטיפול הבחנתי שהרופא שם חומר לבן וזה לא הייה נראה טוב ראו את הבדלים בין השן לסתימה, בפעם השניה שהלכתי הוא שם חומר אך זה לא תואם את גוון השן ורואים הבדלים יותר גרועים. הלכתי לרופא אחר והוא אמר שלא ממולץ להשחיז את השן ולהחליף סתימות והוא לא מעוניין לסדר עוד כל אין עששת. חזרתי לרופא שלי והוא טוען שהוא הביא חומר מיוחד מחוץ למרפאה ושהוא יכול לסדר את זה. אני ממש מהססת כי זה הולך ומחמיר עם הטיפולים. האם בפעם שלישית משחזים עוד מהשן? בכל סתימה מורידים עוד מהשן? והאם באמת זה בר תיקון? והאם עדיף לטפל בזה או להשאיר ככה? זה מין שקיפות בצורת ירח על השן

בכל פעם שמבצעים סתימה משחיזים מעט מהשן השאלה היא עד כמה הרופא שלך מיומן בהתאמת הצבע של הסתימה לשן

06/08/2018 | 08:49 | מאת: טל

תודה על המענה הוא טוען שיש שקיפות של השן שזה לא קשור לסתימה באמצע השיניים

מנהל פורום רפואת שיניים