כאבים ורגישות לקור בשן לאחר ציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/07/2018 | 14:04 | מאת: אלירן

עשיתי לפני כחודשיים ציפוי חרסינה לשני השיניים הקדמיות שלי. מאז הם היו רגישות לקור, והמליצו לי להשתמש במשחת שיניים מיוחדת. זה לא עזר והחל מלפני כמה ימים התחילו לי כאבים בשן ללא קשר לרגישות. בדקתי באינטרנט והבנתי שיכול להיות שצריכים לעשות לי טיפול root canal. וכמובן שאני קבעתי תור לרופא. אבל אשמח לדעת מה יכולים להיות הסיבות לכך.

יתכן ומסיבה שקשורה בביצוע הציפויים , נגרם נזק לעצב של השן ובמצב הלך והחמיר. לפי הסיפור בהחלט יתכן ויהיה צורך בטיפול שורש - ROOT CANAL TREATMENT

מנהל פורום רפואת שיניים