סגירת רווחים תוספת חשובה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/07/2018 | 18:43 | מאת: שירה

רציתי לשאול מה שאחליט לסגירת רווחים מה שייעצוצלי ואעשה רק שאלה קטנה כנראה הולכת לעשות גם סד השאלה האם אפשר לעשות את הסד לפני סגירת הרווחים או רק אחרי זה אםשרי כלומר אחרי הסגירה אם נעשה סד הוא לא יתאים? ודבר שני במרפאה כבר רק רופא אורתודנט עושה זאת האם זה נכון הואמיותר מומחה בזה?

סד לילה עושים רק לאחר שהסתיימו כל הטיפולים. אורטודונט הוא האיש שעושה קיבוע סד יכול לעשות כל רופא שיניים

19/07/2018 | 19:36 | מאת: שירה

התכוונתי לסגירת רווחים לא סד אם זה ציפויים או אם זה בצורה של יישור מי עטשה האורתודנטנאו רופא שיניים כללי . כי אצלנו המשקם לא עושה.

אפשר ככה ואפשר ככה לצה את לא שואלת את הרופא המטפל שלך? הוא מכיר את הפה שלך

19/07/2018 | 20:56 | מאת: שירה

שאלתי ומה שנאמר שנותנים רק למומחים ליישור שיניים לעשות את זה ולא לרופאנכללי /משקם שאלתי האם מומחה כזה במקרה וזה לא בצורה של יישור אלא ציפוי /איחוי או יישור הגיוני שרק הוא עושה ככה זה נהוג ויותר בטוח מאשר רופא משקם?

מנהל פורום רפואת שיניים