דרכי הטיפול בשיניים מתפוררות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/07/2018 | 07:40 | מאת: אלה

שלום רב! קראתי בפורומים שונים על תופעה של שיניים מתפוררות עקב בעיות כרוניות בקיבה. חומציות של הריר מפוררת את השיניים וכבר בשתי השיניים הקדמיות שלי נפלו חתיכות קטנות. שאלה שלי איזה דרכים קיימות כדי למנוע את ההרס השיניים ולהגן עליהן להבא? מי המומחים בתחום? אני גרה במרכז, אודה על התשובה המקצועית!

יש לשטוף את הפה במים לעיתים קרובות יש להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי הטיפול בחומציות, רצוי לשטוף כל ערב את הפה במי פה שמכילים פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים