גרד מציק בשיניים לבני בן ה13

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/07/2018 | 20:57 | מאת: גרד בשיניים

שלום וברכה. בני בן ה13 מתלונן זה תקופה על גירוד בשיניים שבא והולך. הוא מתאר זאת כגירוד ממש בשן ולא רגישות. כדי לעצור את הגירוד הוא חורק. היינו אצל רופאת השיניים שאמרה ששומעת תלונה זו פעם ראשונה. היא העלתה השערה שאולי מדובר באלרגיה למשהו. .. היא קבעה לו תכנית טיפול רגילה של סתימות וכדו. יש לציין שהילד מקפיד על צחצוח שיניים ערב ובוקר ולאחרונה עשה ניקוי אצל שיננית. אשמח לשמוע חוות דעתך בענין. או לאן עלי לפנות כדי לטפל בתופעה זו.

לא מוכרת לי תופעה כזו וזאת פעם ראשונה שאני שומע על כך גם ההגדרה גרד בשיניים לא מספיק ברורה

10/07/2018 | 21:44 | מאת: רבקה

תודה על תשובתך. כשהוא מתלונן הוא אומר מגרד לי בשיניים נורא. וכדי לעצור את זה הוא חורק . אולי זו רגישות שהוא מגדיר כגירוד. אני די אובדת עצות כי זה מאוד מציק לו.

10/07/2018 | 21:49 | מאת: רבקה

האם זה יכול להיות משהו פסיכולוגי? כבר חושבת על כל מיני אפשרויות

אולי כדאי לגשת למרפאת השיניים האוניברסיטאית בתל אביב או בירושלים. אלה מרפאות רב תחומיות

מנהל פורום רפואת שיניים