התייעצות בקשר לחריקת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/07/2018 | 00:22 | מאת: שירה

הנני כבר כמה זמן חורקת שיניים שלעיתים מעיר אותי בשינה בלילה לא תמיד כזה חזק הבעיה שהיום החמיר שעשיתי חריקה/הידוק חזק ביום שנשאר כאב מקווה שתוך כמה ימים יעבור ולא עשיתי נזק. אם עשיתי נזק יראו במבט או אם הכל כשורה תוך כמה זמן אמור לעבור. בכל מקרה באמצע טיפולים ושבוע הבא יש לי תור אבקש שיסתכלו. בגלל זה לחוצה שלא עשיתי נזק ועשיתי סדק בטעות לשן שאני מתחילה איתה שיקום אחרי שכל השלבים גמרתי ממש פוחדת שקרה שם משהוא ושאלה שניה בגלל שהשחיקה גברה האם יש טיפול חוץ לסד בלחלה גם משהוא למום לטפל?

הפתרון לשחיקה הוא לודא שהסגר תקין ולהתקין סד לילה

09/07/2018 | 08:00 | מאת: שירה

סד זה ללילה ומה אפשר לעשות/להקל היום כי לאנאשים ביום ומה זאת אומרת שהסגר תקין יש לי מבנה שיניים קטן יכולצלהיות שזה בגלל זה ואחרי כל שחיקה גם הלסת כואבת זה הגיוני?

צריכה לבדוק האם נוח לך בסגירה. לפעמים השחיקה מנסה לתקן סגירה לא נוחה

09/07/2018 | 16:23 | מאת: שירה

זה יכול להיות בגלל שעברתי ניתוח הארכת כותרת ויכול להיות שהכתר ליד זה של הניתוח לא מתאיםצובגלל זה שוחקת . בכל מקרה אגיד שבוע הבא שיסתכלו אבל זה יכול להיות בגלל זה שוחקת גם ביום יותר ולא רק בלילה

יכול להיות

09/07/2018 | 18:22 | מאת: שירה

תודה רבה אני מקווה שזאת הבעיה ולא נגרם נזק רב ואחרי סיום הטיפולים באמת כבר השתכנעתי שאין ברירה וצריכה סד פשוט הפחד איך ישנים ומתרגלים אליו פוחדת שבגלל זה לא אצליח לישון.

מנהל פורום רפואת שיניים