מברשת שיניים בעלת סיבים הלבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/07/2018 | 13:29 | מאת: מיכל

שלום האם מוכרת לך מברשת שיניים קולגייט מקס וויט בעלת סיבי הלבנה. וכתוב שמחזירה את הלובן לשיניים. איך בדיוק סיבים יכולים להחזיר לובן לשיניים והאם לדעתך מברשת זו לא מזיקה לשיניים? המברשת כתוב עליה soft. תודה מראש

מאחר ואני לא מכיר את המוצר ניתי לנציגי קולגייט בישראל בבקשת מידע לכשיחזרו אלי אחזור גם אני אליך

09/07/2018 | 17:14 | מאת: מיכל

שלום בדקתי והמברשת מכילה סיבי סיליקון להברקה והחזרת הלובן הטבעי של השן. המברשת היא סופט. האם לדעתך כדאי לנסות? תודה

מנהל פורום רפואת שיניים