הוקרת תודה לדר' חיים נוימן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/06/2018 | 15:04 | מאת: מיכל

ברצוני להביע את תודתי על העזרה שנתת לי בפניותי בפורום זה. המענה הוא מיידי והתשובות ניתנות בסבלנות רבה .בביקור אצל שיננית לפני חודש ולאחר טיפול בכתרים שיש לי בלסת עליונה היבחנתי שרואים את הברזל של הכתר דבר שלא היה כמו כן צחצוח שיניים במשך חודש במברשת מדיום שמכרה לי והתעקשה שזה בסדר נהיה שיפשוף בחניכיים בלסת תחתונה ופצעים במקום וכן הרגשת שריפה בפה. אתה המלצת לעבור למברשת רכה ולמשחת פרדוטקס ג'ל ואכן לאחר 3ימים החניכיים הבריאו הרגישות עברה והכי מפליא ומשמח החניכיים מעל הכתר חזרו למקום. אז תודה רבה

מיכל תודה שטרחת לתת לי משוב על התשובה שלי ותודה על ההערכה שלך!

מנהל פורום רפואת שיניים