כתר מתכת מצופה חרסינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/05/2018 | 21:13 | מאת: גידיק

לום שן פנימית עליונה (2 לפני האחרונה) בוצע כתר מתכת בציפוי חרסינה בחלק הקדמי (הויזואלי) על הכתר מצופה חרסינה עד החניכיים אך בחלקו אחורי (שקרוב לחיך)בחלקו העליון שקרוב לחניכיים הרופא לא כיסה בחרסינה בטענה שכך תמיד הכתרים מתבצעים אצלו בכדי לא להשחיז יותר מידיי את השן וגם שבאזור העליון החרסינה יותר דקה וכך לא תישבר ויזואלית רואים את המתכת רק כאשר פותחים פה גדול בחלק האחורי של השן עד כל כל הכתרים שעשיתי היו מצופים חרסינה מסביב לכל המתכת גם בחלק האחורי ולרק רק בחלק הקדמי של הכתר האם זה משהו סטנדרטי ונפוץ? מצרף תמונה שצילמתי תודה גידי

06/05/2018 | 21:17 | מאת: גידיק

שלום מצרף את התמונה

זה סטנדרטי ונפוץ להשאיר בחלק הפנימי של הכתר, בגבול החניכיים, פס מתכת. יש רופאים שעושים עם, ויש שעושים בלי, ואין לזה כל חשיבות

08/05/2018 | 13:34 | מאת: גידיק

תודה מה הסיבה לכך?

מנהל פורום רפואת שיניים