שימוש בסד לילה ואי יכולת לנשוך כרגיל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/05/2018 | 12:38 | מאת: קרין

שלום, אני חורקת בלילה ומשתמשת מזה כמה שנים בסד לילה קשיח. בשנים האחרונות שמתי לב, וייתכן שזה התחיל עוד לפני השימוש בסד, שכשאני מנסה לנשוך, השיניים הקדמיות, העליונות והתחתונות, לא נוגעות אחת בשנייה, כלומר אני לא מצליחה לנשוך עד הסוף כי השיניים העליונות הקדמיות לא נוגעות בתחתונות. זה קצת מקשה עליי באכילה ובנגיסה. האם יש דרך לשנות זאת ?

יש להתיעץ עם רופא שיניים כדי לאבחן האם משום מה חל שינוי בסגר לפעמים זה ניתן לתיקון ידי פעולות שיקום שונות ולפעמים על ידי יישור שיניים

מנהל פורום רפואת שיניים