בבקשה תמליץ לי מה לעשות...

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/03/2018 | 19:03 | מאת: עינב

ערב טוב הייתי אצל רופא שיניים ביום ראשון... (זו אני עם הכדור הרגעה ששאלתי שבוע שעבר). ומה שאני צריכה לעשות זה שלוש סתימות. יכול להיות שסתימות גורמות כאב שיניים? קראתי בגוגל שלא לכן מוזר לי כי יש חי כאב... גם קראתי שבסתימות לפעמים המקדחה של הרופא שיניים עושה חור יותר גדול ממה שקיים ולפעמים עדיף בכלל לא לעשות.. בכל אופן הוא רצה כבר לעשות אחת אבל סירבתי... תוך כמה זמן סתימה הופכת לטיפול שורש? הבעיה שלי היא הפחד מהרופא שיניים... בבדיקה בקושי שרדתי (לא הפסיק להעיר "תניחי ראש" "לפתוח את הפה"*100, "להרפות את הלשון" "להוריד את היד"). זה לא נעים לי... אני לא יודעת מה לעשות. אני גם לא מוכנה לקבל זריקה בתוך הפה אני אתעלף.. תייעץ לי בבקשה

חבל שאת ניזונה מאינפורמציה שגויה שכל מיני אנשים, שאין להם מושג קלוש בנושא, כותבים שטויות .... נראה לי שהפתרון שלך הוא טיפול שיניים בהרדמה כללית או בטישטוש לכל קופות החולים יש מרפאות שמבצעות טיפול בהרדמה פני למרפאת שיניים בקופה שלך ובקשי שיקשרו אותך

מנהל פורום רפואת שיניים