טיפול למורסה בשניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/03/2018 | 13:47 | מאת: ישועה אריאלה

בני קיבל שבועיים טיפול באוגמנטין יומיים לאחר שהפסיק חזרה הנפיחות, קיבל דרך הווריד רוצפין פעם אחת ולמחרת רופאת משפחה נתנה לו טיפול בכדורי דלצין ובנוסף גם קורטיזון 20 מ"ג ליום 4 ימים ולהפסיק, האם הטיפול הולם או אולי היה כדאי להמשיך עם אנטיביוטיקה דרך הווריד?

עד שלא יטפלו בסיבה למורסה, המורסה תחזור שוב ושוב ברגע שיפסיקו מתן אנטיביוטיקה

18/03/2018 | 14:24 | מאת: ישועה אריאלה

כלומר צריך לפתוח את המורסה? כי אומרים לו שכל עוד יש דלקת לא ניתן לטפל לו בשניים?!?! אנחנו לגמרי חסרי אונים אנא עזרתך

בלי להכיר את המקרה ובלי לבדוק ולראות צילומים לא ניתן לתת עצה ספציפית מרחוק

מנהל פורום רפואת שיניים