עשיתי עגיל סמיילי ומפחדת מפגיעה בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/03/2018 | 20:18 | מאת: רונה

שלום. אני ממש לחוצה לגבי הנושא הזה אז אני באמת אשמח לקבל תשובה. לא מזמן עשיתי עגיל שנקרא סמיילי. קראתי הרבה על הסכנות שבאות עם העגיל הזה ובמיוחד על הנסיגת חניכיים. אני הבנתי שהנסיגה נגרמת בגלל החיכוך של העגיל עם החניכיים שנמצאות על השיניים. העגיל שהיה לי היה בצורת פרסה והסוגרים שלו ישבו בדיוק על השיניים שלי, לכן החלפתי אותו לעגיל ישר וקצר. הוא לא נוגע בשיניים שלי בכלל אף פעם, אבל הוא כן מן הסתם יושב לי על החניכיים. לפעמים כשאני לא מזיזה אותו הרבה זמן, אחרי זה אני שמה לב שהסוגר העגול שלו משאיר מן גומה קטנה בחניכיים שלי. רציתי לשאול אם יש איזה שהוא סיכון בלהשאיר את העגיל? חשוב לי לציין שהשיניים והחניכיים שלי הרבה יותר חשובות לי מהעגיל, ואם אני אדע בוודאות שהעגיל מהווה סכנה אני אוריד אותו מיד.

אני הייתי מוריד את העגיל לא היום אלא כבר אתמול...ןזןרק אותו לפח כדי לא להתפתות לשים את הדבר הנורא הזה שוב...

מנהל פורום רפואת שיניים