פסי הלבנה נזקים לאמאייל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/03/2018 | 00:10 | מאת: מירי

היי , יש לי שיניים מאד רגישות ועדינות לפני מס ימים קניתי מהאיביי רצועות מדבקות להלבנת של חברת crest למוצר קוראים crest white strips gentle routin יש להם כמה סוגים, והסוג שהזמנתי הוא מתאים לשיניים רגישות , יש בקופסא 14 פסים כל יום 30 דק מדביקים למשך שבועיים עשיתי את זה עד עכשיו 3 פעמים , לא כאב לי בכלל ,מה שמאד מדאיג אותי זה שהשיניים הקדמיות העליונות נהיו מאד מאד מאד דקות יחסית לאיך שהן היו לפני שעשיתי את טיפול המדבקות!!!!!!! יכול להיות שהמדבקות הורידו לי שכבות מהאמייל?! יש לציין שכשמורידים אותן אחרי חצי שעה הן ממש צמודות לשיניים וקשה להוריד אותן! לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי עושה 14 טיפולים !!! אני מרגישה שאפילו אם אפצח גרעינים השיניים כל כל חלשות שאני מפחדת שישברו האם השיניים יחזרו להיות עבות אם אפסיק?! עשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך?! עזרה בבקשה!!

אני לא חושב שזה בכלל אפשרי שהשיניים נעשו דקות יותר אבל אם יש לך תחושה כזאת אז תפסיקי להשתמש וראי מה קורה

מנהל פורום רפואת שיניים