מחפשת רופא שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/03/2018 | 06:10 | מאת: עינב

בוקר טוב... לצערי יש לי כאבים בשיניים אבל אין לי רופא.. חברים מהעבודה המליצו על כמה אבל אני מתלבטת האם זה מקובל לקבוע תור לכמה רופאים רק בשביל להכיר אותם... או שהרופאים לא בגישה כזו והם יכעסו... יש לי חרדה דנטלית גדולה לכן חשוב לי לדעת מה מקובל.... שאני לא אטעה... אם אגיע לתור ולמרות ששקוף שיש בעיות לא אעשה טיפול בתור הזה אלא רק אתרשם זה בסדר? ב 18.3 יש לי תור ואני ממש בלחץ כולל לילות ללא שינה ממחשבות... יש משהו להרגעה שאוכל לקחת השבוע? תודה

13/03/2018 | 06:28 | מאת: עינב

אני רואה סרטונים ביוטיוב על הבדיקה, הזריקה וטיפולי שורש ואני באמת לא יודעת איך אעשה את זה... הסרטונים גורמים לי בחילה והרגשה שזה גדול עליי... אני לא יודעת מה לעשות...

למה את צריכה להסתכל על הסרטונים ולהפחיד את עצמך? קבעי תור לבדיקה ותוכנית טיפול ואז תתרשמי מהרופא את לא חייבת להתחיל טיפול כבר באותה פגישה קני בבית מרקחת מרגיע טבעי שנקרא CALMANERVIN בחרי רופא רגוע וסבלני והכל יעבור בשלום

מנהל פורום רפואת שיניים