מליחות בחלל הפה ואדמומיות בלשון והשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/03/2018 | 00:11 | מאת: דפנה לוי

שלום רב מסנ מס׳ חודשים אני מטופלת אצל רופא שיניים עקרו לי הרבה שיניים ועקב בעיית נסיגת חניכיים קשה אני נמצאת כרגע עם תותבת זמנית ומחכה לתותבת הקבועה. החלה תופעה מוזרה כאשר אני מוציאה את התותבת (כי כואב לי איתה מאוד) מתחילה לי מיד מליחות חזקה בחלל הפה עד כדי שהלשון אדומה וכל הפה שורף לי נצורה בלתי נסבלת. לא יודעת כבר למי לפנות, רופא השיניים טוען כי לא מכיר תופעה כזאת. אנא תפנו אותי לגורם הנכון לעזרה. תודה דפנה

יש לפנות ל "מומחה לרפואת הפה" או במסגרת קופת החולים שלך או באופן פרטי

מנהל פורום רפואת שיניים