הארכת כותרת ושיקום לאחריו

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/02/2018 | 22:25 | מאת: שירה

עומדת לעבור ניתוח הארכת כותרת , הבעיה לאחר הניתוח תור לריפוד הכתר הזמני מצאו לי לאחר 3 שבועות ולא שבועיים האם זה נורא ויש הבדל משמעותי או שזה עדיין בגדר הזמן הסביר? ועוד שאלה יעבור איזה שנה מאז שעשו את הצילום במקום ועד שהחלטנו שצריך ניתוח האם סביר להניח שנצטרך שוב צילום , הפחד בגלל רפלקס ההקאה אבל אם חייבים בגלל הזמן שעבר אז ייעשו אבל מה דעתך האם הסיכוי לצילום גם גדול?

עוד שבוע עד הריפוד אינו קריטי לגבי הצילום זה תלוי בשיקול הדעת של הרופא

מנהל פורום רפואת שיניים