חוט קיבוע שנקרע בחלקו

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/02/2018 | 23:05 | מאת: אמיר

לפני 19 שנה עשיתי יישור שיניים וכמובן ששמו לי חוט קיבוע מברזל בגב השיניים העליונות והתחתונות (לא רואים ולא מפריע). אתמול נקרע לי איכשהו החוט העליון ועכשיו יש שן אחת או שתיים (מתוך 6) שהן לא נתמכות כביכול באמצעות החוט הזה. האם יש חשש שהשיניים יזוזו בחלוף זמן מה ולכן יש צורך בחוט קיבוע חדש או שאפשר להישאר ככה? האם בכלל יש צורך בחוט קיבוע אחרי 19 שנה מאז הטיפול? הבנתי שחוט קיבוע חדש עולה לא מעט כסף והשאלה אם זה קריטי לעשות את זה? אינני רוצה כמובן שיצוצו להם מרווחים גדולים בשיניים.

בהחלט יש אפשרות שתתחיל תזוזת שיניים לכן רצוי להתיעץ עם הרופא שטיפל בך או לבצע קיבוע חדש

מנהל פורום רפואת שיניים